White prettiness

Falt pladask for hvite negler for tiden, syns det er så frisk og fint. Har prøvd OPI sin hvite som jeg ikke var helt fornøyd med, gikk veldig lett av og ble støvete inni. Men ble derimot veeldig fornøyd med Essie sin, sitter bra, og etter mange lag har jeg ikke sjangs til å skrape den av (noe jeg er veldig flink til). Veldig fornøyd med resultatet, selvom jeg er tidenes dårligste til å påføre.... Go white Essie!

On my lips

CLINIQUE -  RASPBERRY  // BERRY KISS // TERRA COTTA

Dette er de tre lebestiftene jeg bruker mest, og jeg så fornøyd! Dere ser jo de er goodt brukt for å si det sånn. Jeg liker best å bruke lebestift fordi da får jeg en mer matt look, og ikke så glossy. 

Sminke - steg for steg


Først tar jeg fundation fra Max Factor - Medium Sandstone 60, den gjør at huden min blir gjevnere og finere. Tar den gjevnt utover hele ansiktet. 

Så tar jeg mineralpudder fra Bare Minerals - Medium Beige, den passer perfekt til hudtonen min. Kosten tar jeg i sirkler for å få det bedre på.

Jeg bruker solpudderet mitt fra Estèe Lauder - Bronze Goddness til å markere steder jeg vil ha markert. Som kinnbeina, rundt nesen og ved sidenav øynene, bare steder jeg vil ha mer markerte. Det gjør at ansiktet ser smalere ut. 

Jeg bruker også solpudderet mitt som en lett basis øyenskygge. Så fikser jeg øyenbrynene mine med en helt vanlig øyenbrynspenn fra H&M - Light, da lager jeg formen på øyenbrynene sterkere.

Her er resultatet på øyenbrynene. Så er det solbudder i fjeset som er neste. 

Da bruker jeg solpudderet mitt fra Estèe Lauder - Bronze Goddness. Jeg tar i et 3 tall, fra panna, inn til nesen og ned til haken. Kanskje litt ekstra på kinnbeina.

Så bruker jeg vippetang på øyenvippene før jeg tar mascaraen på. Mascaraen jeg bruker er fra L'Orèal - Volume Million Lashes - Extra Black. 

Jeg påfører den mens jeg vipper kosten fram og tilbake, for å få bedre effekt. De blir lengre og finere. Selv har jeg veldig korte øyenvipper. Her er resultatet.

Så er det leppene sin tur. Da bruker jeg lipliner fra Clinique - Sugar Plum. Og lebestiften jeg bruker er fra Clinique - Raspberry Glace.

Tegner med liplineren rundt kanten, men ikke alt for hardt. Tegner heller ikke helt ytters i kroken. Så tar jeg lebestiften på, prøver å ikke få et for strekt resultat. Selv foretrekker jeg lebestift mye heller en lipgloss, det er fordi jeg liker mye bedre den matte looken enn skikkelig glossy. 

Håper dere likte innlegget, del gjerne videre ved å trykke på facebook-knappen nedenfor :-)

hits