FALL FAVS

 

 

Sko: HER - Lue: HER - Blå skjorte: HER - Hvit skjorte: HER - Skjerf: HER - Denim jakke: HER - Kåpe: HER

Oh, fall clothes I love you!! Jeg er personen som er glad kulden nærmer seg mer og mer, nettopp fordi jeg syns klærene og stylingen er mye finere og enklere når det er litt kladere. Godt innpakket i store kåper, luer og skjerf, åååh må jo bare bli pent. Nå for tiden er jeg på utskikk etter den perfekte vinter kåpen, og sikler litt etter teddy kåpen fra Arnie Says. Ellers likte jeg og veldig godt den burgunder røde fra Monki som jeg har her over.

Jeg fant meg noen favoritter (mest fra Weekday og Monki) som jeg ville dele med dere, kanskje dere finner noen favoritter? 

★ Ebay founds: Summertime

 

Klokke: HER // Blomsterkranser: HER // Bikinier: HER // Sandaler: HER // Hatt: HER // Solbriller: HER // Levis shorts: HER // Heels: HER // Heels: HER // Polaroid Camera: HER

Jeg tenkte å begynne med "Ebay founds"!! Er det noe jeg er god på, så er det shopping på nettet, hahaha. Ebay kan være ganske forvirrende i begynnelsen, men om du leiter bra, så finner du utrolig masse fint og nyttig til en laaaav pris, du kan også finne ekte varemerker som er vanskelig å få tak i. Lag deg en paypal bruker, om du ikke allerede har en, den kan du bruke til å betale trygt på så mange nettsider (Nelly, Sheinside, Ebay). Som sagt kan Ebay være ganske forvirrende, for de har stort sett alt fra mat til klær til mobiler. Men du kan søke i søkefeltet på akkurat det du leiter etter, og det vil komme opp, for eksempel "Levis shorts women", og du vil få opp mange fiiine shortser til bra pris. Du må også huske å se på feedbacken til selgeren (oppe på høyre side), den burde være over 98%. Det er bare å prøve seg frem, varene kommer i posten på ca 1-3 uker.  

Det er ingen tvil på at du kan finne masse fint på Ebay, her har jeg plukket ut litt som passer bra til i sommer. Sandalene, og ny levis shorts til i sommer jatakk. Også polaroid kameraet er perfekt da, kan knipse hyggelige minner på et blunk. 

Håper dere likte det!

hits