Wanties - Fall and Pretty

Varme sweaters er en viktig ting når det begyner å bli kaldt ute, surt og vått. Likte disse her. 
Hvit genser: her // Blå genser
: her // Grå genser: her

Ååååh, den kåpen, den kåpen, love love love. 
Paljett blazer: her // Kåpe
: her // Svart jakke: her

Grønn bukse: her // Hvit bukse: her // Svart bukse: her 

Skulle finne noen fine kjoler, som ikke var så lyse og søte... Men ååh, fine!
 Kjole: her // Kjole
: her // Kjole: her 

Så de fine skona her, og falt pladask for de med en gang. I love love love them!
De er ikke dyre, og passer bra til høsten.Tror kanskje jeg likte de blå best, men alle var jo superfine. Du kan få kjøpt de på nelly: 
Blåher // Hvither // Svarther

MUSS!

Sugar Sweet

Kjole: Monki // Blomsterkrans: Claire's // LOVE: GamleLiker dette antrekket, sukker søt. Har en stor kjærlighet for blonder og blomster, blir bare så fint uansett. 

Nå har jeg endelig kommet meg i koseklær, og fått lagd meg en stor kopp te. Etter en våt og kald trening. Kjenner det blir en tidelig kveld! MUSS SWEETIES

Ombre

Lenge nå har jeg villet ta dip dye (eller ombre som det heter når det er lyst), så etter skolen i dag gikk jeg til frisøren. Klippet tuppene og farget, jeg er kjempe fornøyd. Det var akkurat slik jeg så det for meg, og det er jo bra. Wiiii


Bukse: H&M // Topp: Vintage // Skjorte: Bikbok // Sko: Zara

Hva syns dere? 

Normale Dager


Bukse: Zara // Sko: Converse // Topp: Vintage // Jakke: Fretex // Blomsterbånd: Claire's

Hva syns du?

FlowerPower


Blomsterbånd fra: Claire's, kan få kjøpt HER.

Scared to death, may not be another one like this

Sko fra Din Skogenser fra Carlings   kjole fra H&MI love you guys 

Angelica Blick for NLY

Når jeg så Angelica Blick hadde fått sin egen kolleksjon for Nelly Trend hoppet jeg nesten i taket. Og det falt virkelig i smak og, syntes hele kolleksjonen var super kul og fin. Likte spessielt skoene og den beige/lyse rosa genseren. Blick er favoritt bloggeren min, og har den feteste stilen. Du kan lese og se mer av henne på bloggen hennes HER.

Hvit blazer: Her // GenserHer // KjoleHer

 

ShortsHer // JakkeHer

HælerHer // BootsHer // VeskeHer

Hva syntes dere sweeties? Du kan se hele kolleksjonen Her.

STREETSTYLE:NYC #3

Cupcakes

SHOES SHOES SHOES


Syns disse skona var skikkelig fete, også til en veldig bra pris. Du kan få kjøpt de HER i blå , HER i rosa og HER i mintgrønn.


De har de også i lysegul/hvit HER og svart HER

Fant også disse kule hæælene, de blå kan du kjøpe HER, de hvite med den gull detaljer HER , og de mintgrønne har jeg sett på lenge, de kan være kul til både hverdag med jeans eller til en fin kjole, kan få kjøpt de HEREr egentlig litt usikker på hva jeg syns om disse skona, siden de har hvit såle. Men sko med brede såler hele veien syns jeg er skikkelig kult, og er jo virkelig noe lave meg burde ha. De finner du hvertfall i mintgrønn HER, i rosa HER og i korall HER.

Alt er fra Nelly.no 

It's like I love NY

topp Bikbok skjørt H&M sko NellyShoes jakke MamasOld solbriller Marked-MATHILDE

15 fakta om meg


1. Min store drøm er å bo i New York, jobbe med noe innenfor mote og leve som den fashiondivaen. Litt sånn som jentene i sex and the city. 

2. Jeg er typen som er veldig glaaad og smilende hele tiden. Men jeg hører nesten bare å trist suppemusikk, og ser på triste kjærlighetsfilmer, også liker jeg best å se film alene, ha ha. Det får meg til å tenke. 

3. Jeg er veldig flink til å bruke penger opp med en gang jeg får de, love shopping u know.

4. Jeg elsker å reise, dra på ferie i utlandet. Til sammen har jeg vært i 21 land. (ja, jeg telte.. haha) 

5. Jeg er den store nerden som er elevråds president på skolen. Men det har alltid vært drømmen!

6. Begynte på svømming når jeg var 3år, hele familien min er veldig knyttet til svømming, men jeg sluttet ifjor fordi det ble veldig mye.. Trening før skolen, etter skolen, også fotball på kvelden. Så nå har jeg valgt fotball og venner. 

7. Jeg er veldig "skikkelig", når jeg er med venner og skal spise lunsj, skal det være fint dekket med lys. 

8. ELSKER jul, jeg er ikke en sommer jente, jeg er julejente. Julen er så tradisjonsrik, koselig og fin! Kan høre på julemusikk, se julefilmer egentlig hele året... Den kosen å bake julekaker, gå på juleshopping, det er herlig det. 

9. Jeg er lav, vet ikke om det ser sånn ut på bildene. For mange sier "Trodde ikke du var så lav"... Men jeg er 1,60, skulle ønske jeg var litt høyere. 

10. Jeg spiser alt av sjømat, favoritt maten min siden jeg var liten har vært krabbe, yammyy!! Reker, kramskjell, hummer, kreps, scampi, blekksprut, fisk, mmmmmmh. 

11. Stått på ski siden jeg var liten jente, elsker det fortsatt. Både langrenn og slalom. Vi har en hytte på fjellet, og vi har vært på flere skiferier. 

12. Jeg kan være skikkelig mørkredd, og jeg har høydeskrekk. Jeg er vell egentlig ikke sånn redd for mørket sjenerelt, men hater å være alene hjemme på kveldene, er redd det bare kommer en random inn i huset(haha), dette er litt flaut da, men det er ikke lenge siden jeg ikke turte å dusje når jeg var alene hjemme. Sett for mye på film jeg.... 

13. Jeg er ikke en guttejente, definetivt en jentejente, er veldig jentente av meg, har alltid vært det. Elsker å sitte å lakke negler, ansiktsmaske, jentefilm, klær, sminke, alt, love it. 

14. Jeg elsker dyr, men mamma gjør ikke.. Så jeg fikk velge mellom fugl og fisk, da ble det fugl. Har en blå undulat som heter Klaus og er en jente. Ja, feila litt med navnet, ser ikke hva kjønn det er før 4 måneder og jeg ville ikke bytte navn. 

15. Jeg liker meg best i kjole, shorts eller skjørt. Går med bukser og sefølgelig, men ikke førstevalget. 

Aleksander of Norway
Tror Aleksander jakkene er min stor forelskelse, fikk den blå av farmoren min. Syns den er super fet, kan gjøre et enkelt antrekk så kult! 

InstagramFollow me: Mathildekonsi

Typical me

Som dere sikkert visste, så drikker jeg te hele tiden. Var ikke denne super søt?Det er så deilig å stå opp til ingen planer, tomt hus, og bare kan slappe heeelt av. Nå sitter jeg her å leser blogger, blar litt i det nye H&M bladet og Costume, med tekoppen i hånden. Lifes good:-) Men føler jeg ikke kommer på noen gode bloggere lenger, har dere noen blogger å anbefale? Gjerne deres egen og.Takk på forhånd! 

Mistet litt lesere i det siste, vet jo at jeg ikke har blogget så mye.. Men si ifra viss det er noe dere savner. Alt for mine kjære lesere! PUSS

Girls night

Har en finfin kveld sammen med de beste, nettopp spist pizza og snakka leeeng. Nå er det tid for jentefilm og pocorn, har det godt. Håper dere har hatt en fin lørdag!! SUSS

A dress with a vintage coat
kjole fra Gina Tricot jakke Vintage skjorte fra Fretex sko Converse

Hva syns dere?

SUSHI DATE

MMMMMH

Fine søsteren min!

Nå sitter jeg godt nedi sofaen til Marina, min søster. Sett på svømming, Phelps vant 100fly, og jeg er glad:-) Var ute å spiste sushi isted, yammyy!! Likte ikke det så godt i begynnelsen, men så begynte jeg å like det bedre og bedre, og i dag var det bare døøds godt. (Jeg er jo blogger, så burde jo like det eller hvaa??)hhaaha... Det var akkurat varmt nok til å sitte ute, så da benyttet vi sjangsen. Skal sove over her, alltid kos med litt søster tid. Ha en fin kveld videre mine søte lesere! PUSS

Lulu's

They're so pretty!!


Perfekte sminkemappen, som bare går rett nedi vesken.

 

Du har mest sannsynelig sett disse fine toalettveskene og sminkemappene før, jeg har hvertfall siklet etter de leenge. Syns de er så søte og fine, helt forelsket. Den store er perfekt til toalettveske når man skal ut å reise, og den lille som sminkeveske. Finnes jo også i mange andre forskjellige former og farger, selv syntes jeg den mint grønne er utrolig fin og. Du kan få kjøpt de søte veskene, i alle forskjellige farger og fasonger her.

Litt nytt

svart skjørt og topp fra H&M - solbriller og blomsterbånd fra Clarie's - bukse fra Promed - sko fra Converse - shorts fra H&M

Har ikke vært på noe skikkelig shopping, var ikke nooe shopping i Croatia. Fant ikke en eneste normal butikk, men vi mellom landet litt i Tyskland, og da fikk jeg kjøpt litt:-) Ellers så kan jeg jo meddele at jeg har mistet alle bildene mine på macen, der det var masse bilder jeg skulle legge ut på bloggen fra Croatia, og outfits + alle konfirmasjonsbildene mine. Ganske kjipt ja. 

Nå tenkte jeg meg en tur til Åsane med mamma, også skal jeg på sushidate og sleepover til min kjære søster etterpå! Så snakkes, ha en fin dag sweeties ♥ MUSS

Outfit.

bukse fra Promed sko Converse jakke Alexander Jakke skjorte og topp H&M Hva syns dere?

Woila

kjolen er fra Gina Tricot jakken er fra H&M vesken er Vintage solbrillene Clarie's

 Enkelt som bare det. Er så glad i frinsene og perlene på kjolen, litt sånn festival antrekk. Ble litt kult, også med brune boots. WOILAA! 

I'm back!

Da er jeg tilbake fra min lille "bloggferie".. Har vært på danacup i en uke, og da ble det bare stress å drive med bloggen samtidig, og det hadde ikke blitt så kule innlegg heller! Viss du er spessielt interessert i fotballen og hvordan det gikk med oss, så kan du lese om oss her og her.  Men nå er jeg tilbake til blogging, skal bare kose meg hjemme, og se på OL. Ser på alle mulige rare sporter hele tiden, esså gøy. Men den gøyeste er jo sefølgelig svømming, eelsker når svømmingen går på tv!

Jakken er Alexander jakke

syntes bildet var litt søtt

Ha en fin dag sweeties, nå skal jeg kose meg med litt svømming ♥ MUSS

hits