Off to → Barcelona

See you there!!

☀ Frokost

Good morgen! Satt vekkerklokken på 9, og gikk rett på fjellet med Bolten, og nå må jeg bare klemme meg til han, før han blir hentet litt senere av han som skal passe han.. Så er det bare å pakke, and hello Barcelona. Wiho! Frokosten i dag besto av ristet rugbrød med hardkokt egg og avokado + verdens beste iskaffe mmmmmh. Nyt dagen, så snakkes vi!

Last in Copenhagen

Cycling and sightseeing...Startet soldagen med å leie sykler til hele dagen, syklet til parken og spiste deilig frokost der. Så var det å finne seg frem på kartet (som er noe vi absolutt ikke duger til), men vi syklet ned til havnen, slottet, over til en annnen bydel, og fikk sett massse av København på en effektiv måte. Er såå glad for at vi leide de syklene, er jo perfekt i 0bakkerlandDanmark. Seint på kvelden var det hjem, og takk for denne gang med verdens beste jenter, siss og bestevenn ♥ Men nå er jeg sååå klar for Barcelona med familien på mandag, en uke med soool, badning, (shopping), og masse kos. Alle vennene har jo reist fra meg, så kan virkelig ikke vente. Og i tilegg har jeg levd uten mobilen min i over 1 døgn ettersom laderen min ble ødelagt, og tom for strøm på iphonen, dro å kjøpte ny -> passet ikke, kjempe gøy. 

Tivoli

Tivoliiiii, selvfølgelig må man dit når man er i København. Vi dro på ettermiddagen, og var der til det stengte klokken 11, da fikk vi være der når det var mørkt og masse lys og koselig. Vi koste oss massse (på tross av at jeg er tidenes pyse på tivoli, og sto å holdt veskene på noen ting....), spiste middag inne på tivoliet, prøvde å vinne stooore sjokoladeplater (uten hell), kjøpte tivolisnop - det er noe for seg selv, ooog tok masse gøy. En veldig bra kveld i Copenhagen. 


Hattefin


Cardigan og Hatt: H&M Tee: Weekday Bukse: Topshop 

Copenhagen - Dag 1

Heihei!! Da var det tid for å blogge igjen, og som dere vet var jeg i København for 2 uker siden, og det var såå koselig, med verdens beste selskap av Frida og Marina. Tok mange mange bilder, så deler inn i forskjellige innlegg. København er en av de kosligste storbyene etter min mening, har alt, sjarmerende, fin og rolig. Shoppingmekka som vi virkelig benyttet oss av (litt for mye maybe), koslige smågater med resturanter over alt, havnen med båter og is, frokost i parken med rundstykker og bær (everyday), tivoliiiii (selvom jeg er tidenes pyse), men det beste må jo være syklene - sykkelveier som krysser store bilveier og egne trafikklys, nydlige bysykler med kurv - og dette ble selvfølgelig prøvd ut av oss alt sammen.

 

Show av turnskole midt i byen, var såå kult!!
Søskenkjærlighet...

★ 

hits