★ Ebay founds: Summertime

 

Klokke: HER // Blomsterkranser: HER // Bikinier: HER // Sandaler: HER // Hatt: HER // Solbriller: HER // Levis shorts: HER // Heels: HER // Heels: HER // Polaroid Camera: HER

Jeg tenkte å begynne med "Ebay founds"!! Er det noe jeg er god på, så er det shopping på nettet, hahaha. Ebay kan være ganske forvirrende i begynnelsen, men om du leiter bra, så finner du utrolig masse fint og nyttig til en laaaav pris, du kan også finne ekte varemerker som er vanskelig å få tak i. Lag deg en paypal bruker, om du ikke allerede har en, den kan du bruke til å betale trygt på så mange nettsider (Nelly, Sheinside, Ebay). Som sagt kan Ebay være ganske forvirrende, for de har stort sett alt fra mat til klær til mobiler. Men du kan søke i søkefeltet på akkurat det du leiter etter, og det vil komme opp, for eksempel "Levis shorts women", og du vil få opp mange fiiine shortser til bra pris. Du må også huske å se på feedbacken til selgeren (oppe på høyre side), den burde være over 98%. Det er bare å prøve seg frem, varene kommer i posten på ca 1-3 uker.  

Det er ingen tvil på at du kan finne masse fint på Ebay, her har jeg plukket ut litt som passer bra til i sommer. Sandalene, og ny levis shorts til i sommer jatakk. Også polaroid kameraet er perfekt da, kan knipse hyggelige minner på et blunk. 

Håper dere likte det!

Under the "moon"// Bukse: Notion 1.3 // Skjorte: Bikbok //  Jakke: Bershka // Sko: Primark // Sløyfe: Nelly //

Litt festligheter fra i går. Trodde faktisk aldri jeg kom til å gå med slengbukse, sverget stille for meg selv at det aldri skulle skje. Men kom over denne hvite slengbuksen, og da så jeg for meg sommerdrakten med en gang, classy, sommerlig, behagelig = jaaa. Fikk også prikken over i'en med det søteste hårbåndet fra Nelly, åååh sommerklær 
Nå ligger jeg hjemme under pleddet med sår hals og feber vil jeg tro. Er så typisk det, når du endelig har ferie og null stress, da blir du syk. Laget meg en stor kopp te, og slukner vell nå om ikke så lenge. Får bare håpe det går fort over, for om bare 3 dager er det København wiiiiiiiii.

Vi snakkes i morgen fininger, good night! 

BURSDAG BURSDAG

Da er det eeeendlig 100% sommerferie, og bare kos. Rett fra jobb, til 2 bursdager på en kveld, familie bursdag til min søte lille prinsesse kusine, også med venner til min kjære Hannahmor. Må si det ble en velykket kveld! 

Boyfriend jeans style
// Jakke: Alexander of Norway (vintage) // Tee: Weekday // Boyfriend jeans: Gina Tricot // Sko: Nike air Force 1 // Veske: DAY by Birger et Mikkelsen //

Hva syns du?

THE COLORS OF CHANEL

I dag

// Jakke: Bikbok // Tee: Weekday // Bukse: H&M // Sko: Nike (gamle) // Veske: DAY by Birger et Mikkelsen //

Lunch


Heihei! I dag var jeg tidelig oppe på fjelltur, også lunsj med jentene som jeg ikke har sett på evigheter etterpå ♥ Super kos! Denne uken går for det meste ut på å jobbe, men så er det heeelt sommerferie på fredag, herregud så deilig det skal bli. Allerede på tirsdag drar Frida, søsteren min og jeg til København, da blir det shopping, tivoli og masse kos, can't wait! 

Forresten, for dere som vil følge ekstra med på bloggen, så kan dere like siden min på facebook HER. Der deler jeg alle innlegg, og oppdateringer.
Hele antrekket for i dag kommer senere, vi snakkes.

On my wishlist...


// 1. Super kul bomber jakke, med machene shorts fra Asos HER // 2. Lyse blå skinnjakke fra Zara HER // 3. Søt blomsterkrans fra Asos HER // 4. Verdens kuleste sneakers, 
nike air max 1 HER // 5. Fjällräven Kånken Beige HER // 6. Nike bag HER // 7. Svart caps fra Asos HER // 8. Fineste treningskona noen gang, nike air max 2014 HER //

3 stikkord for min sommergarderobe: Lyse farger - Hodeplagg - Sporty

Noe dere likte? I'm in love!

♥ Frynsejakke

Jakke: Weekday (vintage) // Bukse og Tee: Weekday // Sko: Nike Air Force 1 // Solbriller: Ebay // Øredobber: H&M // Veske: vintage

Hva syns du?

@ HER OG DER


1. Parken med Marie og Sunniva 2. Snekkerbukse c00l 3. Sushi med siss
1. Fri og happy 2. Aplene Østerriket - gøyeste ferien på lenge 3. Hyttetur med beste
1. Frida og cool 2. Antrekk 3. 60års dag med siss
1. 80s party 2. Påskekos på fjellet 3. Grillingz på bryggen
1. Selfiequeens 2. God på frokoster 3. Ekstremt fornøyd - nikel0ve
1. Solsteik i alpene 2. Bestevenner 3. Gull verdt - mitt fjell
1. Støvler 2. Sander og meg på avslutningsball 3. Amalie og jeg kan det å kose oss

@mathilderasmus

Sundaymornin'

Åååh som jeg elsker å ikke ha noen planer, sove så lenge jeg vil, og lage meg den deiligste frokosten - med verdens største kopp te, det er søndagen sin det.
Først må jeg bare si hvor utrolig gøy det var å skrive at jeg skulle begynne å blogge igjen i går, så mange hyggelige tilbakemeldinger, og et lesertall som lover bra videre. Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig!! Jeg kommer for det meste til å oppdatere med antrekksbilder og klær, men det lurer seg nok inn en del om hva som skjer i livet mitt her og der og. Dette blir gøygøygøy!! Nå skal jeg bare fortsette å nyte søndagen, det må dere gjøre og, så snakkes vi! 

Trench coat - nike air max

Trench coat: h&m // Tee og bukse: weekday // Sko: nike air max // Solbriller: ebay // Veske: vintage

Hva syns du?

Hey!

 Daaaa var det på tide å starte opp bloggen igjen, har tenkt på dette lenge, og gleder meg veldig. Håper dere alle vil følge med!

hits