In my garden!


sko fra Nelly Trend solbriller kjøpt på Marked skjorte fra Saint Tropez skjørt fra Tricot

Tycker?  

SHOE WANTIES

 

De har så mange fine sko på nelly for tiden, skal ha meg noen av disse. Nydelige, vet ikke hva av de jeg syns er finest, men likte veldig godt de svarte som er helt først. Likte du noen av de? 

MUSS!

GO ITALY

2-0 til Italia, kunne ikke vært bedre!!! Kanskje ikke så mange som hadde trodd det nei.. Koser meg altså:):)
Ser du på kampen, hvem heier du på? Nå tenkte jeg å lage meg litt mat i pausen, også legge meg! I morgen skal jeg på hytten til Henriette med de herligste jentene. Ha en nydelig kveld herlige lesere, PUSS

Min nye skatt!


Birsir - Vintage 

Fikk denne vesken av farmor når hun skulle flytte, se så fiin! Den kommer til å bli brukt for å si det sånn. Hva syns du?

GOOD MORNING

Good morning sweeties! I dag har jeg vært unormalt våken, og ikke minst, spist frokost. Jeg er typen som virkelig haaater frokost, og er typen som ikke alltid spiser frokost... Men i dag var jeg en skikkelig flink jente. Lagde meg en stor kopp te(kanskje ikke så unormalt), knekkebrød, frukt og bringebæær! Håret står litt på tvers, og ingen sminke i fjeset, ganske så digg, ganske så digg. Nå må jeg stikke på jobb, og lære småbarna å svømme! Så snakkes vi, PUSS

Mitt antrekk


skjorte fra Bikbok - Jenny Skavland blondetopp fra Zara shorts fra H&M - klippet og fikset selv sko fra ROSS 

Hva syns dere om mitt sommer antrekk?

 

A cute outfit

jakke fra H&M skjorte Vintage

Shorts fra H&M

Syntes søsteren min hadde så fine klær på seg i dag, at jeg følte for å legge det ut. Eeelsket shortsen hennes fra H&M. Hele antrekket var supersøtt:) Hva syns dere? 

Er ferdig på jobb for i dag, og nå tenkte bølla og jeg oss ut en liten tur. Før vi skal ha en typisk jentekveld med resten, film, digg og neglelakker!! aaah, gotta love it. Er en stund siden nå, så det blir digg. Outift kommer senereee:) Håper dere får en fin kveld, fineste lesere ♥ PUSS

KONTAKT

mathilde.konstanse@hotmail.com


Nytt design

Så fornøyd! Stort, enkelt og hvitt, akruatt det jeg vil ha:) Bildene blir så store og fine. Designet er laget av søte Wanda, du leser bloggen hennes her! Hva syns dere? 

Har bare fått tid til å fikse på to av innleggene og laste opp i større bilder, så litt dumt ut når de var små. Men fikser på det senere, nå skal jeg i 75-års dag til min kjære morfar. Får se hvor gøyt det kan bli. Nå må jeg hive meg i dusjen, outfit tar jeg senere. Snakkes sweeties! 

Yesterday's


topp og sko fra Zara skjørt fra Gina Tricot klokke Chanel veske Vintage jakke Degy

Dette gikk jeg med i bursdagen til Hannah i går. 

Hva syns dere?

Bursdag

Bursdagsbarnet selv joo 

Sunnivasøteste

I kveld var jeg i bursdag til beste Hannah, kjempe kos! Masse latter, mat og venner. Finnes ikke bedre. Outfit kommer i morgen! Håper dere også hadde en fin kveld. Love Mathilde!

Today's


skjorte fra Zara jakke fra Fretex shorts fra BikBok klokke fra Mango veske Vintage 

Hva syns du? 

Summer Clutch

Vintage

Fant denne fine sommer vesken i skapet til mormor for en stund siden, syns den var super søt! hva syns dere?
Passer bra til syden, om kvelden med en kjole. 

M a x i


Skjørt, sko, solbriller og smykke fra H&M Topp og veske Vintage klokke Chanel

Hva syns du? 

En fin dag!Unnskyld for sent innlegg, men har det veldig travelt nå. Vært hos min fine farmor i dag, hjelper hun å flytte, til et nytt og flott sted!! Fått meg litt nye klær, bøker og ting av farmor, meg eller fretex:) Nå må jeg virkelig løpe, må rekke å gå tur med buddy før trening, skal få tid til et skikkelig innlegg når jeg kommer hjem. Snakkes sweeties! 

-MATHILDE

I'm just waiting for youShorts fra Bik Bok Topp fra Zara Cardigan fra Zara Sko Vintage

-MATHILDE

Kos

Hei sweeties! I går var jeg med Amalie, Steffen, Henriette og Ola. Lagde taco, prata og lo. Velykket kveld!Nå tenkte jeg å rydde litt i huset før mamma og de kommer hjem, så blir de litt ekstra glad i meg. Ha en fin dag

-MATHILDE

MIN EGEN MARC JACOBS

 

Min egen Marc Jacobs veske, ja du hørte riktig! Og armbånd! Mine herlige søsken gav meg dette til konfirmasjonen, ejrfiejouheiuwhfewsf. Bare åpnet eske, og var i sjokk. Helt glemt å vise dere.. Fashiondivaheyy0. 

Hva syns dere? 

Heeelg

Hei sweeties! Nå er jeg klar for en herlig helg, og så bare noen gøye dager på skolen, SÅ SOMMERFERIE! Nevner jeg det i vært innlegg?..... Senere skal jeg i bursdag til jentene min, Julia og Camilla! Nå tenkte jeg å spise ferdig skålen min med jordbær og blåbær, så ta turen opp fjellet sammen med buddy. Så vi snakkes, outfit kommer senere. Love Mathilde!

Vintage

Skjorte Vintage Veske Vintage Kjole fra Gina Tricot Solbriller Kjøpt på marked

Liker dere Vintage?

B L U E


Er så herlig med sol, eller hva? Det herligste er vell egentlig det å kunne gå med shorts og kjole, uteen strømpebukse! Summerfeeling.....

-MATHILDE

NannyHadde en søt kveld med mine herlige kusiner, Karna og Vilma. Barnepasser Mathilde er det gøy å ha på besøk, uten tvil.

-MATHILDE 

Friday Pretty

 

Jakke fra Bershka Skjørt fra IndiskaSolbriller fra Gina Tricot


-MATHILDE

Blondekjole


Kjole fra Gina Tricot 

Hva syns du?

-MATHILDE

T W I S T E RSkjørt fra Bikbok Vest fra Urban Outfitters Jakke fra Zara Topp fra Carlings 

-MATHILDE

New InSkjørt og blonde kjole fra Gina Tricot Sko fra H&M Hår fjær fra Glitter

-MATHILDE

Video - Outfit

Skjørt og jakke fra H&M Sko fra Converse Genser fra BikBok

Hva syns dere om denne type innlegg?

CINEMA

Bloggen min har vokst en del i det siste altså, takktakk for så mange nye lesere:):) Love you!!!! 

NørdsNørdsNørds, vi var på kino klokken 13.00!?!?!?!?!!? hahhahaha, det var bare småfolk på kinoen.. eller skal jeg si, det var bare 10 stykker på kinoen...  Ikke så rart da, er ikke så mange som går på kino så tidelig på en søndag nei. Men hvertfall, vi så LOL med Miley Cyrus, syns den var veldig bra jeg:) Jeg anbefaler den, men jeg er ikke den typen så alle liker filmsmaken til då, så vet ikke om du burde høre på meg eller ikke. Men tror de andre snuppene likte filmen de og, amy og maisa! Og koselig var det. 

 

OGSÅ OUTFIT: 

Skjørt fra H&M Genser fra BikBok Sko fra Converse Jakke fra H&M"Videoblogg" kommer snart folkens, men ikke gled dere for mye! En heelt ny vri for outfit:) Og huuusk å melde dere på konkurransen, bare bla litt videre ned! Ha en fin søndags kveld!

-MATHILDE

Today's Outfit!

Bukse Vintage Genser fra BikBok Sko Zara Solbriller BikBok

Hva syns du? 

-MATHILDE

Greased Lightning - Skoleprosjekt

SETT DEN PÅ 720p HD

Vi har har hatt et musikkprosjekt på skolen, der vi skulle lage en musikkvideo som var preget av 50-tallet. Og da valgte vi Greased Lightning, fra Grease. Enjoy!!

Redigert av Benedikte Oldervoll!

hits