Ukens spørsmål

Hvor er skjørtet fra og hva koster det? Det er fra  Bikbok, og koster 249,-

Kan du lage et innlegg om tips til ballkjoler? Ballkjoler faktisk, er jo ikke helt sesongen for det.. Men jada, kan prøve å mikse sammen et innlegg! 

Hvor finner du inspo bildene dine egentlig? De finner jeg egentlig overalt, men sikkert ikke det svaret du ville ha! Jeg ser på lookbook, weheartit, også søker jeg på fashion, andre bloggere 

Du tar så fine idylliske bilder, hva kamera har du? Jeg bruker Canon EOS 600D, tusen takk for det

 

Hvor ser du serier på nettet? http://www.watchfreemovies.ch/

Kan du kanskje begynne å skrive hvor klærene dine kommer fra? pliis UnnskyldUnnskyldUnnskyldUnnskyld, viss jeg skal ha en halvveis moteblogg er sikkert det det viktigste jeg gjør, skal gjøre det fra nå av. MENER DET

Hva fikk du til konfirmasjonen? Wow, har helt glemt å vise dere! Skal lage et innlegg om gavene snaarest, fikk jo masse fint!!

Konfirmerte du deg borgerlig eller kristerlig? Kristerlig

Hvorfor har du ikke lagt ut bilder fra konfen, og hvor hadde du den? Var ikke jeg som tok bilder, og har ikke fått de enda.. Men skal legge de ut når jeg får de. Og jeg hadde det hjemme:)

Hvor er de runde solbrillene dine fra? De som du ofte bruker på outfits?De er fra Gina Tricot!

Kjente du Alexander Dale Oen? Nei, jeg kjente aldri Alex personlig! Men jeg har jo drevet med samme idretten som han i forsåvidt hele mitt liv, og har vært på samme stevner som han. Har venner som var veldig gode venner med han. Det gjør vondt for alle at han er borte, men spessielt for de nærmeste, tenker på dere hver dag<3 Alex var mitt og er mitt største forbilde,og en fantastisk person.

Fint blomsterbåndet, hvor er det fra? H&M 

Tjener du noe på bloggen? Nei, har aldri tjent direkte penger inn på konto. Men har fått produkter av sponsorer 

Hvem har laget designet ditt? Det har søteste Marie Killi gjort, les bloggen hennes heeer: supertjej.blogg.no/

Kan du blogge litt oftere? @@rfereije3949384osfj PRØVEEER 

Bare fortsett å spørr om det dere lurer på! Håper dere likte svarene. 
-MATHILDE 

 

Nye solbrillerFra H&M  

Nå har jeg nettopp hatt styrketrening og bakkeløp med meg selv, er skadet så er ikke sikkert jeg klarer å trene fotball etterpå.. Men prøver da:) Herlig treningsvær ute i dag, det er varmt også blåser det!

Ganske herligJeg skriver sikkert i hvert eneste innlegg hvor herlig det er med solen ute. Men ja, det er herlig. I dag tenkte jeg å henge med folka mineee, og nyte ?den siste fine dagen?  

-MATHILDE 

Outfit.

Bare elsker å kunne gå i sandaler. Nå er det en ny sommerdag som skal nytes!

-MATHILDE

ENJOYING THE SUNFin fredagskveld i solnedgangen. 
Tusen takk for så søte kommentarer i det siste, dere er herligee 

-MATHILDE

Y e s t e r d a y ´s

 solen er min bestevenn 

-MATHILDE

SommertidFor en fin dag igjen, og slik skal det fortsette! Merker at kroppen er helt utslitt, men må jo bare nyte dagen selvom. Har dere hatt en fin dag?


-MATHILDE

Båttur

Kjempe koselig med båtur i fineværet i går kveld! Lover deg, vi er så sliten nå. Men da var jobbdagen over fra 0200-0715, nå har vi sovet, slappet av! Også tenkte vi å komme oss ut nå. Have a nice daay!

-MATHILDE

I feel so close to you right know

Hella babes! Nå har Victoria og meg "flyttet" til byen, eller Sandviken hos mormoren til Victoria. Skal bo her til Onsdag, fordi vi har arbeidsuke og da er det mye lettere å komme seg til jobb.Vi jobber på Godt Brød i byn. Bare å komme innom, lover god service, hehhe! I natt skal vi jobbe fra 2-8, å være skikkelige bakere. Får se hvordan det går, er døds sliten.. Nå har vi lagt oss ute i solen, og klar til å sovne egentlig.. Ha en fin dag, nyyyt solen:)

-MATHILDE

LørdagLørdagLørdag

Det er så deilig med langhelg, det må bare nytes!! Også skal jeg ikke på skolen hele neste uke heller, arbeisuke, ååh digg. Nå er det tid for god mat, også venner.  


Ha en nydelig kveld sweeties 

p a r t yHadde en super herlig kveld med mine beste! 

-MATHILDE

Call Me Maybe-MATHILDE

17.mai, tha day

Åååh, hadde en nydelig dag i går! Først ble jeg vekket på sengen, men sang og frokost av familien, så dro vi til byn og gikk i tog med svømmeklubbene. Det regnet , så alle gikk jo med paraplyer og derfor tok jeg heller ikke med kameraet til byn. Litt seinere dro jeg og noen venner hjem for å dra på "lekene" på Garnes, der vi bor. Er jo alltid kos, TadisjonTradisjonTradisjon.... På kvelden hadde jeg beøk av de bestejentene, hadde en nyydelig kveld med de:) Kan legge ut bilder seinere fra det! Elsker 17.mai, ikke bare fordi jeg har bursdag, men fordi det er den fineste dagen vi har, og vi skal bare feire og kose oss. 
Nå må jeg rydde og vaske fra i går..... ikkegøy. Vi snakkes, susss 

-MATHILDE

Bursdagsmorgen!Koselig bursdag så langt, elsker det! Nå må jeg løpe, skal til byen! vi snakkes, god 17.mai alle sammen<3

Long time, no see

Heeeei mine kjæreste! Nå har jeg hatt noen av de mest travle dagene på leenge, 3 konfirmasjoner og masse ting å gjøre. Søndag hadde jeg konfirmasjon, elsket hele dagen, er så fornøyd, men også utrolig deilig å være ferdig med det! Var også i konf til Frida og Victoria, kjempe koselig, og alle har hatt en kjempefin dag. Bortsett fra at det var storm på dagen min da, og regnet plaska ned.. Men jeg har ikke bildene fra konfirmasjonen min enda, så de får dere sikkert se seinere i uken. 
I morgen har jeg mattetentamen, hjelp.  Så nå skal jeg og Victoria ned å kjøpe litt mat på butikken, også sitte inne og øve hele dagen, må jo prøve å få toppkarakter. Matte er så og si mitt dårligste fag, er det noe jeg hater å jobbe lenge med, så er det matte. Defor passer jo mattetentamen perfekt for meg... 

Men nå er jeg tilbake, og skal bli flinkere! Har også tenkt å kjøpe nytt kamera etter bursdagen min på torsdag, Canon 600D. Er det noen av  dere som har det, eller anbefaler du et annet?
Vi snakkes søtasser, suusss 

Outfit.

 

-MATHILDE

FOLLOW ME

@mathilderamus


@mathildekonsiDet var noen som lurte på litt om hva brukere jeg hadde osv, og ja her kan dere følge meg hverfall! Har jo det meste egentlig, og oppdaterer nesten hele tiden. (bare trykk på bildet)Gjerne viss dere har noe spessielt, twitter, instagram eller blogg, så bare skriv det under så skal jeg få sett på det:) Ha en fine dag sweeties! 

-MATHILDE

I just wanna read!Denne dagen har vært unormalt ikke stressende, kom hjem, lagde meg en kopp te, og leste i boken min! Haha, jeg er ikke den "lesetypen", men den boken jeg leser nå er bare så utrolig fin, og ikke minst trist. Får frysninger hele tiden. Boken heter  "Ida's dans" - En mors fortelling.  Jeg kan jo ikke fortelle så mye enda, har bare lest 70 sider.. Men hovedpoenget er hvertfall at datteren til jeg-personen får leukemi (blodkreft), utrolig trist allerede. Gleder meg til å lese mer, anbefales! 

Nå tenkte jeg og min mamma oss ut, for å se på blomster til konfirmasjonen min på søndaaag! Gleder meg litt, syns det er gøyt med forbredelser og dall. Ha en fin dag da 

Colors

Elsker min nye genser, måtte jo bare ha den FaNcY!! -  Gina Tricot

-MATHILDE

Sydvest, KaDå?

'


-MATHILDE

Til minne om deg, vi savner deg.

 Dagen i går ble ganske så trist, Norge har mistet den største idrettsutøveren og en fantastisk mann. I går samlet nærme, svømmere, svømmevenner og andre seg i sentralbadet for å minne om Alexander Dale Oen. Det skulle vært Bergen Swin Festival, verdens kuleste svømmestevne denne helgen, men etter denne forferdelige nyheten var ikke det noe som passet å arrangere. Men minnestund det var en riktig ting å gjøre. Det ble veldig trist, mange tårer og mange klemmer. Sang, taler, venner, lys og blomster, alt til minne om et fantastik menneske. 

Kom inn i svømmehallen, rolig musikk på, og jeg ser et stort bilde av Alex på veggen, ser venner sitter å gråter, stemningen er utrolig trist. Tapet av et slikt mennekse gjør vondt for mangen, også de som ikke kjente han, men samtidig kjente de fleste han, uten å ha møtt han. Han var nemlig et så stort forbilde for alle, og alle kommer til å savne han. Sitter å hører på talene, hører på musikken, og ser menneskene, tenker at ingen plass er bedre en svømme-Bergen. Og Alex var en del av svømme-Bergen. 7 svømmere, en fra hver svømmeklubb i Bergen, går med lys i hånden og legger hver sin blomst ned på startblokken, bane 4, Alex sin favorittbane. Så er det 1 minutt stillhet. 

Ingen kan forstå eller tenke seg hvor hardt det er for de direkte berørte, familie og venner, kondolerer så mye til dere, og alle mine tanker går til dere! 

Til minne om Alexander Dale Oen  

 

Put on your skirt and flirt

-MATHILDE

Yesterday's-MATHILDE

Hvil i fred stjerna!

I dag er vi i sorg, vi har mistet den største idrettsmannen i Norge, det største forbildet og en fantastisk mann, Alexander Dale Oen. Å i dag være en del av svømmemiljøet i Norge er trist, men det gjør meg også veldig stolt. Vi har mistet en alle så opp til. Det er så uvirkelig, ubegripelig at en så bra mann har forsvunne. 
Jeg kan snakke for meg selv og si han var mitt absolutt største forbilde, uansett. Du vil aldri bli glemt Alex, stjerna 

Sender mine varmeste tanker til familien og alle! 

Anbefaler å lese dette: http://www.vg.no/sport/artikkel.php?artid=10057555

hits