White tiger

♥ Innekos

Ååå dette er digg. Seint opp fra sengen, lang frokost, tur med Bolten, også iiiingenting på planen - det er late søndagen sin det. Elsker å sitte godt innpakket inne, når regnet pøser ned ute. Lagde meg nettopp en stor kopp te i den fiine nye koppen min fra kremmerhuset og oppkuttet mango (♥♥♥), fått helt dilla på mango for tiden, men det er jo faktisk den beste frukten av alle mmmmh. Nå tenkte jeg å lakke neglene mine helt hvite igjen, med ny neglelakk, så kan jeg vise dere i morgen. Ha en fin kveld søtinger, og tusen takk for fine kommentarer jeg har fått i det siste!!

GOD HELG!!

Meg og gullet mitt  Da var første uken med hverdagen tilbake over, skole og jobb på fullt, men er deilig å komme i gang. Nå er jeg på vei opp til Victoria, som har bursdag i morgen (wii! hipp hipp hurra), blir en koselig kveld. Såå ønsker jeg alle sammen en GOD HELG! 

# N I K E L O V E


Yiiii, klarer ikke vente med å bruke disse nydlighetene fremover. Siklet etter de "tyggegummi" skona i flere måneder, de er så fine, og sitter som et skudd på foten. De svarte vil jeg nok bruke på trening og tur, men og mye ellers. Finally mine!!

 

Hår og vippe snakkisOne time Dip dye/Ombre, always Dip dye/ombre it is! For min del var en gang ombre, alltid ombre. Nå har jeg hatt det slik i 2år, og i går tok jeg og fersket opp litt på nytt. Denne gangen tok jeg litt lysere enn jeg har pleid, før har det gått veldig naturlig inn, denne gangen ville jeg mer forskjell, og jeg er superfornøyd. 

På onsdag var jeg og tok vippeextentions for første gang (wæ!!), jeg har hatt lyst til det lenge, og til slutt bygget jeg meg opp til å faktisk ta det. Tok det hos beautytrend, i Olav Kyrres gate, og hun som gjorde det på meg var utrolig flink og søt. Jeg var veldig opptatt av det ikke skulle bli for mye, det måtte se naturlig ut, og det syns jeg hun fikk til. Så jeg er veldig fornøyd, og det er bare sååå deilig (virkelig!!). 

☀ Frokost

Good morgen! Satt vekkerklokken på 9, og gikk rett på fjellet med Bolten, og nå må jeg bare klemme meg til han, før han blir hentet litt senere av han som skal passe han.. Så er det bare å pakke, and hello Barcelona. Wiho! Frokosten i dag besto av ristet rugbrød med hardkokt egg og avokado + verdens beste iskaffe mmmmmh. Nyt dagen, så snakkes vi!

BURSDAG BURSDAG

Da er det eeeendlig 100% sommerferie, og bare kos. Rett fra jobb, til 2 bursdager på en kveld, familie bursdag til min søte lille prinsesse kusine, også med venner til min kjære Hannahmor. Må si det ble en velykket kveld! 

Lunch


Heihei! I dag var jeg tidelig oppe på fjelltur, også lunsj med jentene som jeg ikke har sett på evigheter etterpå ♥ Super kos! Denne uken går for det meste ut på å jobbe, men så er det heeelt sommerferie på fredag, herregud så deilig det skal bli. Allerede på tirsdag drar Frida, søsteren min og jeg til København, da blir det shopping, tivoli og masse kos, can't wait! 

Forresten, for dere som vil følge ekstra med på bloggen, så kan dere like siden min på facebook HER. Der deler jeg alle innlegg, og oppdateringer.
Hele antrekket for i dag kommer senere, vi snakkes.

Sundaymornin'

Åååh som jeg elsker å ikke ha noen planer, sove så lenge jeg vil, og lage meg den deiligste frokosten - med verdens største kopp te, det er søndagen sin det.
Først må jeg bare si hvor utrolig gøy det var å skrive at jeg skulle begynne å blogge igjen i går, så mange hyggelige tilbakemeldinger, og et lesertall som lover bra videre. Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig!! Jeg kommer for det meste til å oppdatere med antrekksbilder og klær, men det lurer seg nok inn en del om hva som skjer i livet mitt her og der og. Dette blir gøygøygøy!! Nå skal jeg bare fortsette å nyte søndagen, det må dere gjøre og, så snakkes vi! 

Hey!

 Daaaa var det på tide å starte opp bloggen igjen, har tenkt på dette lenge, og gleder meg veldig. Håper dere alle vil følge med!

Can't wait

Heihei mine fine lesere :-) I dag har jeg ligget hjemme under dynen hele dagen, derfor har jeg ikke tenkt på å blogge engang. Men nå er jeg blitt bedre, ligger under dynen å hører på julemusikk og ser på bilder av alt som har med jul å gjøre på weheartit. Kan snart ikke vente mer, har ventet i et år nå, gleder meg så mye. Jul er det kosligste som finnes, dere skulle bare visst hvor julejente jeg er. Alt med tradisjoner og julekos, lys rundt i hele byen, julefilmer, pepperkakebyen og så mye mer. Bare 9 dager til. Flere som gleder seg?

Elin Kling for Marciano

Elin er så kul, såå kul.

Noen ønsker til min jul

Bøker: Fotballfrues dagbok - Etter dansen - Evig søndag   Earpods: Apple   Neglelakker: Ciate   Krølltang: vet ikke hvilken som er god, gi meg tips   Fin klokke: DKNY   Lue: Acne   Crystal bra: TheCrystalBra.com   Platåsko: Asos   50mm linse: Canon   Hvitt sengetøy: bare ting til rommet  Id pudder: Coverbrands   Kortholder: Acne

Hva ønsker du deg til jul?

H E L GWohooooo, endelig. God helg sweeties

Missing something


Jakke: Weekday - Vintage avdeling   Skjorte: Monki    Bukse: Promed    Skjerf: Acne    Sko: Coverse

Hva syns du?

PARTY VIDEO

Denne filmen er så råå!! Det er filmen fra vårt HalloweenParty på skolen. Den er laget av DJ'ene våre Håvard Sundland, Even Mellum Jondahl og filmeren Steffen Vike Holm. De går under artistnavnet Mekker/Dj Mekkar. De reiser rundt og har ansvar for musikk på fester/events. De tar gjerne imot jobber fra folk i Bergen/Hordaland som vil ha en sykt FET fest for en rimelig pris. DE ANBEFALES! Vi er superfornøyd med det de gjorde, og kommer til å bruke de igjen. 
Kontakt: hsundl@hotmail.com eller 95282638

 

A sneak

Hele antrekket kommer senere.

FIX A HEART

Farsdag

Hadde egentlig de bloggplanene denne helgen, men fikk visst ikke så god tid som jeg hadde trodd. Var ikke hjemme i nesten hele går, eller i dag. Var på brannkamp isted, forferdeeelig kjedelig kamp. Når vi kom hjem lagde jeg kvelds til familien. Jeg skal ikke på skolen i morgen, vi holder på med et prosjekt på skolen som handler om glemte kriser. Ganske digg! Men nå er jeg så trøtt, snakkes i morgen kjære lesere. Og gratulerer igjen med farsdagen beste pappaen min  

MINE BESTEFeiret Maia med mine beste jenter, god mat, gøy, latter, stemning. 

LørdagHej mine søte! Dagen i dag har egentlig vært ganske fin, våknet ganske sent, stelte meg fort, og dro til Lagunen med pappa og Magnus. Vi tok med oss farfar, spiste på Cafè og så litt rundt. Snart tid for god lørdagsmiddag, så skal jeg være med gode venner ikveld:) Bra lørdag. 

Celebration

Onsdagsbarn

Nei.. Har alltid hatet onsdager, det er alltid stressende, dårlig vær og fæl skoledag. Det pøøøsregner ute, så gikk litt dårlig med outfit. Og i tilegg har jeg enda ikke klart å kjøpe nytt minnekort, så det går fortsatt i iphone. Nå var jeg ganske klagete, men jajaa. 

Senere skal jeg ha svømmekurs, må jo ta småjobbene jeg får, så jeg får tjent litt. Men jeg skal prøve å få laget en liten  "wishlist", så jeg kan legge den ut senere :-) Ciaooo

Don't be too grey

elYzkO on Make A Gif, Animated Gifs

Pocahontas

Heihei mine venner! I dag har jeg ligget på sengen siden jeg kom hjem fra skolen, tok sprøyte i dag, og når jeg kom hjem ble jeg plutselig skikkelig dårlig.. Men dagen i går ble skikkelig velykket, hallooweenparty! Det kom masse folk, musikken var bra, og såå mange kule kostymer. Kommer med bilder senere, vi hadde fotograf. Men det tar sikkert litt tid, men jeg klarte å ta to bilder mellom all stresset i går. Hva syns dere?

TomorrowI morgen er det Halloween, og her er antrekket mitt. Ikke missforstå, skal ikke gå halloween, men på skolen så arrangerer vi Halloween Party. Så i morgen blir det mest sannsynelig ikke noe bra blogging, kommer sikkert til å være der å gjøre klart hele dagen. Jeg skal være indianer, noe så typisk meg :-) Vi snakkes, nattiii

På fjellet

Hej hej sweeties! Da var det rolige, deilige søndag, så tenkte bare å komme med en liten update. Dro opp på hytten i går, spiste god middag og bare slappet av med mamsen og papsen. Her er oppe er det jo enda mer snø enn hjemme, wohoo! Hytten = bladlesing. Har tatt med en del blad, inkludert et juleblad, inspirasjon til julepynt og advent, er ikke det superkos vet ikke jeg. Går vell kanskje en tur snart, på ski kanskje? Herlig.

Har forresten fått en del nye lesere i det siste, det får meg bare til å ville blogge mer og bli en bedre blogger. Ha en fin dag videre! CIAO

Du och jag

- skal ta bilder i en fotoboks


- ta pariserhjulet 


- se The Notebook 

- bare ligge å prate i evigheter

- sitte forann peisen og drikke kakao 

- dra på båttur

- bare ta et tilfeldig tog til et tilfeldig sted

- kysse i det klokken slår 00.00 på nyttårsaften

- sove ute- ha det morsomt

Dagen i dag

I dag har jeg hatt en utrolig fin dag, først hadde vi en enkel skoledag på utdanningsmesse. Etterpå gikk jeg og noen av jentene og spiste på friday's, også gikk vi litt rundt i byen etterpå. Jeg hadde lovet meg selv, 0 shopping, og det klarte jeg fint. I tilegg begynte det å snø i dag, iiiik. Helt i 100! Før jeg gikk i dag bare satt jeg å så ut viduet lenge, nyter det. Er det kosligste som finnes! Nå tenkte jeg å se den nye episoden av pretty little liars, ogsåå ta meg en joggetur. Outfit kommer senere :-) Ciao

So girly

Bursdag

Fineste bursdagsbarnet!!

Bølla var så fin på håret i går!Lagde fiint kort til min søteHadde en herlig kveld med mine beste jenter ♥ Bare må elske bursdager..

H E L GDa var det endelig helg, wihoo. Tentamen gikk, njaa, egentlig ikke så bra! Hatet alle oppgavene, men får bare krysse fingrene. Trøste spiste en kakemann, og drakk litt te. Nå har jeg tenkt til å lage et fint kort til Henri, også begynne å fikse meg til snerere. Bursdag til verdens beste Henriette ♥ Gleder meg masse, blir en fin kveld ser det ut som! Ciao

HA EN FIN HELG!!

Ny jakke på stativet

Jakke fra Asos

Elsker den nye jakken, endelig min! Ventet i sikkert  3 uker, det var litt lenge for å være Asos. Dere får se den på i outfit senere. Tror jeg skal en tur til Åsane, vi snakkes! CIAO

Wanties at the moment 

1. T-skjorte fra Weekday  2. Øredobber fra Gina Tricot  3. Genser fra Monki  4. Sko fra Nelly  5. Kåpe fra Monki  6. Skjorte fra Weekday  7. Spike-bh fra Madlady.se  8. Skjorte fra Monki  9. Genser fra Gina Tricot  10. Ear cuff fra Gina Tricot

 

Doing my nails

1. Neglelakk fjerner fra Vaseline Intensive Care - Viktig å fjerne alt av den gamle neglelakken før du begynner 2. Neglefil fra Lindex 3. Neglefil fra H&M - Først bruker jeg den harde neglefilen til å forme neglene, så bruker jeg den andre neglefilen til å få en glatt og fin kant. 4. Bomullpads 5. Neglelakk fra Chanel 6. Super Shiney neglelakk fra CND - denne bruker jeg etter jeg har tatt neglelakken, for å få det finere med mer glans. Chanel - 505 

Siste kvelden

Siste dag av høstferien.. Bruker den siste kvelden med god mat, te og farmen. 

New bootsSkoportalen 

Elsker de nye skona mamma kjøpte til meg i Oslo, de er en kopi av de nydelige Acne bootsene. Gleder meg til å gå med de!
Hva syns dere? 

VIL HA
Fin kveld

Hejhej søtasser!! Nå er vi oppe på hytten å koser oss, Amalie, Frida, Benedikte, Henriette og meg. Ble en sein kveld i går, etter masse god mat, latter og singstaaar. Nå tenkte vi å ta på oss litt varme klær, også sitte oss ut å spille spill. Er vi på hytten, så er vi på hytten. Reiner heldigvis ikke ute, i går pøste det ned hele veien opp til hytten, tror til og med det snødde litt. Er så deilig å bare slappe heelt av med de beste, høstferieee!!! Men vi snakkes senere, ha en fin dag. MUSS

Drar på hyttenDa turer jeg og jentene opp på hytten for å være der noen dager, gleder meg vilt!! Snakkes der oppe. 

Hurrraaa

Gratulerer så mye med dagen kjære søster ♥ Håper dagen din blir suuperbra med masse god mat, kaker og gøy. Du fortjener det, du er best! Hipp Hipp HurraaaJa, innlegget kom litt sent, har vært på fotballkamp og slikt.. Men i dag tidelig kom Marina hjem til oss, vi lagde god frokost med egg og rundstykker. Hun fikk pakker, og vi spiste boller. Utrolig koselig, og god start på dagen. Nå sitter jeg hos Frida, her jeg skal sove over i kveld :) Ha en fin lørdagskveld sweeties!

Långa dagar

Det bare regner ned her i Bergen, og dagene blir skikkelig lange, grå og kjedelige! Fikk ikke meg selv til å gå ut, og ta outfit bilder i dag, fristet heller å komme seg hjem, drikke en stor kopp te og legge seg under ullpleddet.. Det er jo egentlig litt deilig og, men blir så trøtt av rein, og det er kjedelig. Gjorde litt lekser, også gikk jeg på trening. Nå har jeg tatt på meg koseklær, laget grøt og te sefølgelig. Tar nok natten nå veldig snart, satser på en bedre blogger i morgen og en finere dag. Natta godfolk ♥ PUSS

Good morning!Good morning my sweeties <3 må dere alle ha en kjempe fin dag! 

New In

Skjorte fra Weekday

Lue med dusk fra Monki  //  Grønn lue fra H&M

Marineblått Acne skjerf fra Vinci

Guess belte fra Amanda

Why we love birthday parties..

I bursdag til min beste.

Matbørsen

Hejhej søtasser! Nå er jeg kommet hjem fra en fin og lang bytur med min kjære gode mamma. Shopping først, også spiste vi på matbørsen etterpå. Kjempe fint der, og utrolig god mat! Jeg hadde så lyst på sushi i dag, og det smakte for å si det sånn. Kan vise dere innkjøpene i morgen. Men nå skal jeg ut å være med gode venner! Ha en finfin lørdags kveld ♥ SUSS 

Torsdag

Hejhej! Er det bare meg eller har denne uken veldig fort? Føler det nettopp var helg, men det går fint for meg:) Bare synd helgen går så fort og da.. I dag skal jeg ligge å se resten av pretty little liars, som alle sier har en syyk slutt, og at jeg kommer til å grine (griner av alt sånt). Så det er jo herlig, laget meg en kopp te, tatt pleddet over meg og klar til å virkelig chilllen før jeg skal spille kamp sent i kveld. Så det blir en sein kveld. Skal spille kamp i morgen og, midt på dagen! Også i bursdag etterpå, wiho, elsker bursdager, så mye goood mat. Og alltid koselig, eller som oftest da.... Men vi snakkes senere, ikke glem spørsmålsrunden, du finner den viss du bare blar litt ned på siden! MUSS

Ask Me!

På tide med en spørsmålsrunde da, spørr meg ut, om alt dere måtte lure på! 

HYTTEN
Dagen i dag, mamma kom å vekket meg halv 10 "nå drar vi på hytten, opp og hopp!" . Ikke at jeg sto opp med en gang uansett. Vi kom da oss opp på hytten til slutt, selvom vi hadde glemt nøkkel til bommen og litt sånn. Fikk tatt oss en tur i finværet, også sittet i solen lest Det Nye og sett på x-factor us, noen er bare så wow. Men nå er jeg kommet meg bort til Mia, der vi skal ha en litt girlsnight. Og snart blir det scampi og hvitløksbrød, mmmmh. Sefølgelig ble jeg tom for strøm på kameraet etter de to bildene her, og jeg har sefølgelig ikke med meg lader heller. Så det ødelagte bloggplanen min litt, jaja! Kvelden blir fin uansett, og det håper jeg deres blir og ♥ SUSS

TacoKos

Hatt en herlig kveld med mine søte Maia og Frida! Elsker slike kvelder som dette, sitte med sine beste, prate i vei, spise mye god mat og snop! Lovelyy. Dette ble et veldig seint innlegg, med siden jeg sa jeg skulle begynne igjen, følte jeg, jeg måtte... Håper dere har hatt en fin kveld, og god natt! PUSS

Last night


I går lagde jeg middag til gurlsa, Tikka Mansala! Det er helt nyydelig, og det falt i smak. Norske talenter, film, mat, digg, sleepover! Koseelig, som alltid:) Jeg har ikke blogget i det siste, fordi minnekortet i kameraet har vært ødelagt. Men nå har jeg fått nytt, og skal bli flinkere. Dere har kanskje også merket at bloggen min er blitt mye mer "simple"  moteblogg. Og det er sånn jeg vil ha det, med litt hverdag og gøy! Men dette er meg, og det er min blogg. 

Nå holder jeg på å fikse meg, skal på kino. Må alle ha en utrolig fin lørdag!! MUSSI

Ombre

Lenge nå har jeg villet ta dip dye (eller ombre som det heter når det er lyst), så etter skolen i dag gikk jeg til frisøren. Klippet tuppene og farget, jeg er kjempe fornøyd. Det var akkurat slik jeg så det for meg, og det er jo bra. Wiiii


Bukse: H&M // Topp: Vintage // Skjorte: Bikbok // Sko: Zara

Hva syns dere? 

STREETSTYLE:NYC #3

Cupcakes

15 fakta om meg


1. Min store drøm er å bo i New York, jobbe med noe innenfor mote og leve som den fashiondivaen. Litt sånn som jentene i sex and the city. 

2. Jeg er typen som er veldig glaaad og smilende hele tiden. Men jeg hører nesten bare å trist suppemusikk, og ser på triste kjærlighetsfilmer, også liker jeg best å se film alene, ha ha. Det får meg til å tenke. 

3. Jeg er veldig flink til å bruke penger opp med en gang jeg får de, love shopping u know.

4. Jeg elsker å reise, dra på ferie i utlandet. Til sammen har jeg vært i 21 land. (ja, jeg telte.. haha) 

5. Jeg er den store nerden som er elevråds president på skolen. Men det har alltid vært drømmen!

6. Begynte på svømming når jeg var 3år, hele familien min er veldig knyttet til svømming, men jeg sluttet ifjor fordi det ble veldig mye.. Trening før skolen, etter skolen, også fotball på kvelden. Så nå har jeg valgt fotball og venner. 

7. Jeg er veldig "skikkelig", når jeg er med venner og skal spise lunsj, skal det være fint dekket med lys. 

8. ELSKER jul, jeg er ikke en sommer jente, jeg er julejente. Julen er så tradisjonsrik, koselig og fin! Kan høre på julemusikk, se julefilmer egentlig hele året... Den kosen å bake julekaker, gå på juleshopping, det er herlig det. 

9. Jeg er lav, vet ikke om det ser sånn ut på bildene. For mange sier "Trodde ikke du var så lav"... Men jeg er 1,60, skulle ønske jeg var litt høyere. 

10. Jeg spiser alt av sjømat, favoritt maten min siden jeg var liten har vært krabbe, yammyy!! Reker, kramskjell, hummer, kreps, scampi, blekksprut, fisk, mmmmmmh. 

11. Stått på ski siden jeg var liten jente, elsker det fortsatt. Både langrenn og slalom. Vi har en hytte på fjellet, og vi har vært på flere skiferier. 

12. Jeg kan være skikkelig mørkredd, og jeg har høydeskrekk. Jeg er vell egentlig ikke sånn redd for mørket sjenerelt, men hater å være alene hjemme på kveldene, er redd det bare kommer en random inn i huset(haha), dette er litt flaut da, men det er ikke lenge siden jeg ikke turte å dusje når jeg var alene hjemme. Sett for mye på film jeg.... 

13. Jeg er ikke en guttejente, definetivt en jentejente, er veldig jentente av meg, har alltid vært det. Elsker å sitte å lakke negler, ansiktsmaske, jentefilm, klær, sminke, alt, love it. 

14. Jeg elsker dyr, men mamma gjør ikke.. Så jeg fikk velge mellom fugl og fisk, da ble det fugl. Har en blå undulat som heter Klaus og er en jente. Ja, feila litt med navnet, ser ikke hva kjønn det er før 4 måneder og jeg ville ikke bytte navn. 

15. Jeg liker meg best i kjole, shorts eller skjørt. Går med bukser og sefølgelig, men ikke førstevalget. 

Aleksander of Norway
Tror Aleksander jakkene er min stor forelskelse, fikk den blå av farmoren min. Syns den er super fet, kan gjøre et enkelt antrekk så kult! 

InstagramFollow me: Mathildekonsi

Typical me

Som dere sikkert visste, så drikker jeg te hele tiden. Var ikke denne super søt?Det er så deilig å stå opp til ingen planer, tomt hus, og bare kan slappe heeelt av. Nå sitter jeg her å leser blogger, blar litt i det nye H&M bladet og Costume, med tekoppen i hånden. Lifes good:-) Men føler jeg ikke kommer på noen gode bloggere lenger, har dere noen blogger å anbefale? Gjerne deres egen og.Takk på forhånd! 

Mistet litt lesere i det siste, vet jo at jeg ikke har blogget så mye.. Men si ifra viss det er noe dere savner. Alt for mine kjære lesere! PUSS

Girls night

Har en finfin kveld sammen med de beste, nettopp spist pizza og snakka leeeng. Nå er det tid for jentefilm og pocorn, har det godt. Håper dere har hatt en fin lørdag!! SUSS

SUSHI DATE

MMMMMH

Fine søsteren min!

Nå sitter jeg godt nedi sofaen til Marina, min søster. Sett på svømming, Phelps vant 100fly, og jeg er glad:-) Var ute å spiste sushi isted, yammyy!! Likte ikke det så godt i begynnelsen, men så begynte jeg å like det bedre og bedre, og i dag var det bare døøds godt. (Jeg er jo blogger, så burde jo like det eller hvaa??)hhaaha... Det var akkurat varmt nok til å sitte ute, så da benyttet vi sjangsen. Skal sove over her, alltid kos med litt søster tid. Ha en fin kveld videre mine søte lesere! PUSS

Lulu's

They're so pretty!!


Perfekte sminkemappen, som bare går rett nedi vesken.

 

Du har mest sannsynelig sett disse fine toalettveskene og sminkemappene før, jeg har hvertfall siklet etter de leenge. Syns de er så søte og fine, helt forelsket. Den store er perfekt til toalettveske når man skal ut å reise, og den lille som sminkeveske. Finnes jo også i mange andre forskjellige former og farger, selv syntes jeg den mint grønne er utrolig fin og. Du kan få kjøpt de søte veskene, i alle forskjellige farger og fasonger her.

I'm back!

Da er jeg tilbake fra min lille "bloggferie".. Har vært på danacup i en uke, og da ble det bare stress å drive med bloggen samtidig, og det hadde ikke blitt så kule innlegg heller! Viss du er spessielt interessert i fotballen og hvordan det gikk med oss, så kan du lese om oss her og her.  Men nå er jeg tilbake til blogging, skal bare kose meg hjemme, og se på OL. Ser på alle mulige rare sporter hele tiden, esså gøy. Men den gøyeste er jo sefølgelig svømming, eelsker når svømmingen går på tv!

Jakken er Alexander jakke

syntes bildet var litt søtt

Ha en fin dag sweeties, nå skal jeg kose meg med litt svømming ♥ MUSS

OSLOVEEt år siden det uvirkelige. Hvil i fred. Tenker på dere som mistet noen nære eller kjente. OSLOVE. 

Photo DiaryHeiiii søtasser! Da har jeg brukt evig tid på å lage dette innlegget til dere, fikk internettet igjen i går, men det skulle ikke være lett å laste inn bildene.. 
Nå er vi ferdig pakka, og klar til å reise hjem i morgen!Flyet går klokken halv 8, også skal vi mellom lande i Tyskland i 6 timer! Guud, kunne i ikke heller bare kommet oss hjem! Men har hatt det helt nydelig her i Croatia disse 2 ukene, men skal bli ganske deilig å komme hjem nå:) Meeen det varer ikke lenge, allerede på søndag drar jeg på Dana cup!! Ååh, livet esså herlig. Vi snakkes i morgen når jeg er kommet hjem mest sannsynelig! SUSS

Long time, no see

Heisann mine kjære! Lenge siden sist, det er fordi jeg ikke har internett på det nye stedet vi er. Kommer ikke til å blogge før den 18, så snakkes da søtinger! Jeg koser meg masse, og har det herlig. Håper dere har fine sommerdager dere og. Sussss

Dubrovnik

I dag tok vi turen inn til byen Dubrovnik, gammel by, der aalt er laget av stein! Det er utrolig tett, og det er en mur rundt hele byen på 2km. Og sefølgelig, den skulle vi gå rundt. På den varmeste tiden, 34 grader i skyggen. Men neidu, ikke tro det var masse skygge på den turen. Når vi var i ferdig, utslitt og kokt gikk vi litt rundt i hovedgaten, shoppet og spiste. 

 Så kom vi til noen søte skapninger!!! Fått meg noen nye venner:) 

Per og Oskar


Nok med en? neidu

nok med 3? 

Synd for Klaus hjemme, jeg fikk veldig lyst til å ta en av disse inn i buret hans! 

Snakkes i morgen søtinger, kissees 

IdyllDet er så spessielt og fint her, skikkelig idyllisk med knall blått vann.
Det vi har gjort i dag er å ha ligget utrolig lenge på stranden, som ble veldig varmt til slutt. Alle fikk farge, både brun og rød.. I morgen skal vi inn til Dubrovnik, selve byen. Vi bor litt utenfor, så i morgen tar vi båten inn der. Det blir litt sen blogging, men kommer jo ikke hjem så kjempe tidelig heller. Men et innlegg om morningen og et om kvelden funker vell bra? Eller, får nok ikke det til hver dag. Vet ikke om jeg kommer til å ha nett hele tiden, siden vi ikke skal bo her til lenger enn torsdag. Men vi krysser fingrene for det, også håper jeg at dere har en fin sommer hvor nå dere er:) natta, SUSS

After EightStåle og mamma spiste råe østers til middagen i dag, så ikke godt ut for å si det mildt! Men reaksjonen fra de som spiste var gøy, det smakte visst sjøvann. Mmmmh

Så mange ville søte katter rundt om her! På veien hjem fra stranden i dag så Mia og jeg 7 kattunger, som nesten nettopp hadde våknet. Det er jo bare trist, at de skal leve på gaten. Har ikke mat eller drikke, også er det super varmt! Kan jo ikke være bra.Se på blikket, rett i kamera! hahahaa

Vannpolo med havnen!!

Velykket dag og kveld! Lever livet, kan ikke si annet. Lå lenge på stranden i dag, badet og fått skille. Alle er så koselige her, spiste østers hele gjengen, ikke råe vi da.. Men smakte egentlig ingenting når de ikke var rå. Fikk de drinkene og hørte på live musikk langs havnen. Outfit kommer i morgeen! MUSS

Dag 1

 Det er helt nydelig her, forelsket i stedet! Vi kom ikke fram før klokken 3, lang lang reise sa du? Men vi fikk faktisk veldig mye ut av dagen, fikk solt oss og badet til nesten klokken 8! Det er helt sykt varmt her, gått ute og kokt, også nå på kvelden. Men kan jo ikke klage, sommerlivet! Skal prøve å oppdatere dere så mye så mulig disse to ukene, tar så masse bilder fordi det er så fint! hhehe! Natta dere, PUSS fra Croatia

God morgen, snakkes i Croatia!!!Har egentlig ikke tid til å skrive, klokken er 4 om natten, og vi må kjøre til flyplassen! snakkes i Croatia kjære leseree!!! 

4th of july

I dag glemte jeg kameraet mitt hjemme, så hadde bare iphonen.. menmen. Hele familien var jo ute og spiste, Marina og Magnus skal jo ikke være med til Croatia.. Etterpå gikk jeg hjem til Marina og fant litt(mye) sommerklær, drar jo på fredag!! 1 døgn til!!
Så var det hjem over, fordi vi skulle på 4.juli fest til noen venner. Synne (bestevenninen til Marina) har kommet hjem fra Kina, sammen med kjæresten fra USA,  alltid hyggelig å se igjen. Det var så kult pynta, og kakene var bare naaam. Og cola på glassflaske på være det kuleste, flørting på g! Vellykket dag, nå tenkte jeg å se litt på sex in the city og kanskje begynne å pakke litt, alltid sein med det. Snakkes søtinger, dere er best♥ 

Familie tid

Ha en fin dag sweeties!! SUSS

OM MEG

Hejhej! Mitt navn er Mathilde, og jeg driver denne bloggen. For det meste skriver jeg om mote og mine daglige outfits. Men skriver og litt om min råkule hverdag! Jeg er en glad person, som er veldig glad i å dele videre det jeg liker til dere. Nemlig mote, og da spessielt innenfor vintage og gjenbruk. Jeg elsker å gå på loftet til bestemødre, og mamma, og finne alt mulig gammelt og kult. Vintage butikker, og fretex har et stort og bra utvalg. Men jeg er ikke en helt vintage person, vil selv kalle meg en god blanding, tror jeg... Jeg bor i Bergen, eller litt utenfor, et sted som heter Arna. Planen min er å bo i New York når jeg kommer i 20årene, for storbyjente, det er jeg. Kameraet jeg bruker er Canon 600D, og jeg er superfornøyd med det! Også redigerer jeg bildene mine HER. 

Jeg er en teit, kul, glad, smilende, snill, morsom person, håper dere liker bloggen min! ENJOY!

Cloest Confession

Elsker disse vidoene, gir så mye inspirasjon, og jentene er så søte! Den siste vidoen er ikke closet confession, men hun var ganske kul. Hva syns du? SUSS!

Jentetur

Heisann mine søte! I helgen dro jeg og jentene på hytten til Henriette, og hadde en skikkelig koselig jentetur. Hytten ligger på Espevær, ca 3t å kjøre fra Arna. Vi måtte kjøre båt for å komme oss til hytten, og jeg bare eelsker å kjøre båt, også i bølger, herlig følesle. Været var ikke helt med oss, solen stekte ikke for å si det sånn.. Men vi kan jo få det gøy selvom:) Vi lagde mat, badet ( på natten og ), kjørte tube, spilte MYE Alias, kort og koste oss. Nettene ble ganske sene, og morningene ganske så lange. 

 Klar for tubekjøring, Henriette, meg, Amalie 

Frida og Victoria

kaldt maisa?!?Flyet som landet i Hudson elven i New York. Helt sykt å se på, alle bare var klistret til skjermen. Haha

Ja, jeg hadde lagd mange innlegg jeg skulle poste i helgen og jeg hadde tenkt til å blogge mens jeg var på hytten. Men neida, jeg hadde ikke nett eller mobildekning. Viss jeg skulle få dekning måtte jeg gå ut i hagen, og stille meg på et spessielt punkt, og da fikk jeg inn meldingene... Så bloggen funket ikke så bra da. Kom hjem i går kveld, og da var det rett i sofaen og se EM-finalen!!! Også sovnet jeg med en gang etterpå.. Men er tilbake nå. Hadde hvertfall en super koselig helg med de beste♥ MUSS

GO ITALY

2-0 til Italia, kunne ikke vært bedre!!! Kanskje ikke så mange som hadde trodd det nei.. Koser meg altså:):)
Ser du på kampen, hvem heier du på? Nå tenkte jeg å lage meg litt mat i pausen, også legge meg! I morgen skal jeg på hytten til Henriette med de herligste jentene. Ha en nydelig kveld herlige lesere, PUSS

GOOD MORNING

Good morning sweeties! I dag har jeg vært unormalt våken, og ikke minst, spist frokost. Jeg er typen som virkelig haaater frokost, og er typen som ikke alltid spiser frokost... Men i dag var jeg en skikkelig flink jente. Lagde meg en stor kopp te(kanskje ikke så unormalt), knekkebrød, frukt og bringebæær! Håret står litt på tvers, og ingen sminke i fjeset, ganske så digg, ganske så digg. Nå må jeg stikke på jobb, og lære småbarna å svømme! Så snakkes vi, PUSS

A cute outfit

jakke fra H&M skjorte Vintage

Shorts fra H&M

Syntes søsteren min hadde så fine klær på seg i dag, at jeg følte for å legge det ut. Eeelsket shortsen hennes fra H&M. Hele antrekket var supersøtt:) Hva syns dere? 

Er ferdig på jobb for i dag, og nå tenkte bølla og jeg oss ut en liten tur. Før vi skal ha en typisk jentekveld med resten, film, digg og neglelakker!! aaah, gotta love it. Er en stund siden nå, så det blir digg. Outift kommer senereee:) Håper dere får en fin kveld, fineste lesere ♥ PUSS

KONTAKT

mathilde.konstanse@hotmail.com


Nytt design

Så fornøyd! Stort, enkelt og hvitt, akruatt det jeg vil ha:) Bildene blir så store og fine. Designet er laget av søte Wanda, du leser bloggen hennes her! Hva syns dere? 

Har bare fått tid til å fikse på to av innleggene og laste opp i større bilder, så litt dumt ut når de var små. Men fikser på det senere, nå skal jeg i 75-års dag til min kjære morfar. Får se hvor gøyt det kan bli. Nå må jeg hive meg i dusjen, outfit tar jeg senere. Snakkes sweeties! 

Bursdag

Bursdagsbarnet selv joo 

Sunnivasøteste

I kveld var jeg i bursdag til beste Hannah, kjempe kos! Masse latter, mat og venner. Finnes ikke bedre. Outfit kommer i morgen! Håper dere også hadde en fin kveld. Love Mathilde!

En fin dag!Unnskyld for sent innlegg, men har det veldig travelt nå. Vært hos min fine farmor i dag, hjelper hun å flytte, til et nytt og flott sted!! Fått meg litt nye klær, bøker og ting av farmor, meg eller fretex:) Nå må jeg virkelig løpe, må rekke å gå tur med buddy før trening, skal få tid til et skikkelig innlegg når jeg kommer hjem. Snakkes sweeties! 

-MATHILDE

Kos

Hei sweeties! I går var jeg med Amalie, Steffen, Henriette og Ola. Lagde taco, prata og lo. Velykket kveld!Nå tenkte jeg å rydde litt i huset før mamma og de kommer hjem, så blir de litt ekstra glad i meg. Ha en fin dag

-MATHILDE

Heeelg

Hei sweeties! Nå er jeg klar for en herlig helg, og så bare noen gøye dager på skolen, SÅ SOMMERFERIE! Nevner jeg det i vært innlegg?..... Senere skal jeg i bursdag til jentene min, Julia og Camilla! Nå tenkte jeg å spise ferdig skålen min med jordbær og blåbær, så ta turen opp fjellet sammen med buddy. Så vi snakkes, outfit kommer senere. Love Mathilde!

NannyHadde en søt kveld med mine herlige kusiner, Karna og Vilma. Barnepasser Mathilde er det gøy å ha på besøk, uten tvil.

-MATHILDE 

CINEMA

Bloggen min har vokst en del i det siste altså, takktakk for så mange nye lesere:):) Love you!!!! 

NørdsNørdsNørds, vi var på kino klokken 13.00!?!?!?!?!!? hahhahaha, det var bare småfolk på kinoen.. eller skal jeg si, det var bare 10 stykker på kinoen...  Ikke så rart da, er ikke så mange som går på kino så tidelig på en søndag nei. Men hvertfall, vi så LOL med Miley Cyrus, syns den var veldig bra jeg:) Jeg anbefaler den, men jeg er ikke den typen så alle liker filmsmaken til då, så vet ikke om du burde høre på meg eller ikke. Men tror de andre snuppene likte filmen de og, amy og maisa! Og koselig var det. 

 

OGSÅ OUTFIT: 

Skjørt fra H&M Genser fra BikBok Sko fra Converse Jakke fra H&M"Videoblogg" kommer snart folkens, men ikke gled dere for mye! En heelt ny vri for outfit:) Og huuusk å melde dere på konkurransen, bare bla litt videre ned! Ha en fin søndags kveld!

-MATHILDE

Greased Lightning - Skoleprosjekt

SETT DEN PÅ 720p HD

Vi har har hatt et musikkprosjekt på skolen, der vi skulle lage en musikkvideo som var preget av 50-tallet. Og da valgte vi Greased Lightning, fra Grease. Enjoy!!

Redigert av Benedikte Oldervoll!

Ganske herligJeg skriver sikkert i hvert eneste innlegg hvor herlig det er med solen ute. Men ja, det er herlig. I dag tenkte jeg å henge med folka mineee, og nyte ?den siste fine dagen?  

-MATHILDE 

ENJOYING THE SUNFin fredagskveld i solnedgangen. 
Tusen takk for så søte kommentarer i det siste, dere er herligee 

-MATHILDE

SommertidFor en fin dag igjen, og slik skal det fortsette! Merker at kroppen er helt utslitt, men må jo bare nyte dagen selvom. Har dere hatt en fin dag?


-MATHILDE

Båttur

Kjempe koselig med båtur i fineværet i går kveld! Lover deg, vi er så sliten nå. Men da var jobbdagen over fra 0200-0715, nå har vi sovet, slappet av! Også tenkte vi å komme oss ut nå. Have a nice daay!

-MATHILDE

LørdagLørdagLørdag

Det er så deilig med langhelg, det må bare nytes!! Også skal jeg ikke på skolen hele neste uke heller, arbeisuke, ååh digg. Nå er det tid for god mat, også venner.  


Ha en nydelig kveld sweeties 

p a r t yHadde en super herlig kveld med mine beste! 

-MATHILDE

17.mai, tha day

Åååh, hadde en nydelig dag i går! Først ble jeg vekket på sengen, men sang og frokost av familien, så dro vi til byn og gikk i tog med svømmeklubbene. Det regnet , så alle gikk jo med paraplyer og derfor tok jeg heller ikke med kameraet til byn. Litt seinere dro jeg og noen venner hjem for å dra på "lekene" på Garnes, der vi bor. Er jo alltid kos, TadisjonTradisjonTradisjon.... På kvelden hadde jeg beøk av de bestejentene, hadde en nyydelig kveld med de:) Kan legge ut bilder seinere fra det! Elsker 17.mai, ikke bare fordi jeg har bursdag, men fordi det er den fineste dagen vi har, og vi skal bare feire og kose oss. 
Nå må jeg rydde og vaske fra i går..... ikkegøy. Vi snakkes, susss 

-MATHILDE

Bursdagsmorgen!Koselig bursdag så langt, elsker det! Nå må jeg løpe, skal til byen! vi snakkes, god 17.mai alle sammen<3

Long time, no see

Heeeei mine kjæreste! Nå har jeg hatt noen av de mest travle dagene på leenge, 3 konfirmasjoner og masse ting å gjøre. Søndag hadde jeg konfirmasjon, elsket hele dagen, er så fornøyd, men også utrolig deilig å være ferdig med det! Var også i konf til Frida og Victoria, kjempe koselig, og alle har hatt en kjempefin dag. Bortsett fra at det var storm på dagen min da, og regnet plaska ned.. Men jeg har ikke bildene fra konfirmasjonen min enda, så de får dere sikkert se seinere i uken. 
I morgen har jeg mattetentamen, hjelp.  Så nå skal jeg og Victoria ned å kjøpe litt mat på butikken, også sitte inne og øve hele dagen, må jo prøve å få toppkarakter. Matte er så og si mitt dårligste fag, er det noe jeg hater å jobbe lenge med, så er det matte. Defor passer jo mattetentamen perfekt for meg... 

Men nå er jeg tilbake, og skal bli flinkere! Har også tenkt å kjøpe nytt kamera etter bursdagen min på torsdag, Canon 600D. Er det noen av  dere som har det, eller anbefaler du et annet?
Vi snakkes søtasser, suusss 

I just wanna read!Denne dagen har vært unormalt ikke stressende, kom hjem, lagde meg en kopp te, og leste i boken min! Haha, jeg er ikke den "lesetypen", men den boken jeg leser nå er bare så utrolig fin, og ikke minst trist. Får frysninger hele tiden. Boken heter  "Ida's dans" - En mors fortelling.  Jeg kan jo ikke fortelle så mye enda, har bare lest 70 sider.. Men hovedpoenget er hvertfall at datteren til jeg-personen får leukemi (blodkreft), utrolig trist allerede. Gleder meg til å lese mer, anbefales! 

Nå tenkte jeg og min mamma oss ut, for å se på blomster til konfirmasjonen min på søndaaag! Gleder meg litt, syns det er gøyt med forbredelser og dall. Ha en fin dag da 

Til minne om deg, vi savner deg.

 Dagen i går ble ganske så trist, Norge har mistet den største idrettsutøveren og en fantastisk mann. I går samlet nærme, svømmere, svømmevenner og andre seg i sentralbadet for å minne om Alexander Dale Oen. Det skulle vært Bergen Swin Festival, verdens kuleste svømmestevne denne helgen, men etter denne forferdelige nyheten var ikke det noe som passet å arrangere. Men minnestund det var en riktig ting å gjøre. Det ble veldig trist, mange tårer og mange klemmer. Sang, taler, venner, lys og blomster, alt til minne om et fantastik menneske. 

Kom inn i svømmehallen, rolig musikk på, og jeg ser et stort bilde av Alex på veggen, ser venner sitter å gråter, stemningen er utrolig trist. Tapet av et slikt mennekse gjør vondt for mangen, også de som ikke kjente han, men samtidig kjente de fleste han, uten å ha møtt han. Han var nemlig et så stort forbilde for alle, og alle kommer til å savne han. Sitter å hører på talene, hører på musikken, og ser menneskene, tenker at ingen plass er bedre en svømme-Bergen. Og Alex var en del av svømme-Bergen. 7 svømmere, en fra hver svømmeklubb i Bergen, går med lys i hånden og legger hver sin blomst ned på startblokken, bane 4, Alex sin favorittbane. Så er det 1 minutt stillhet. 

Ingen kan forstå eller tenke seg hvor hardt det er for de direkte berørte, familie og venner, kondolerer så mye til dere, og alle mine tanker går til dere! 

Til minne om Alexander Dale Oen  

 

Hvil i fred stjerna!

I dag er vi i sorg, vi har mistet den største idrettsmannen i Norge, det største forbildet og en fantastisk mann, Alexander Dale Oen. Å i dag være en del av svømmemiljøet i Norge er trist, men det gjør meg også veldig stolt. Vi har mistet en alle så opp til. Det er så uvirkelig, ubegripelig at en så bra mann har forsvunne. 
Jeg kan snakke for meg selv og si han var mitt absolutt største forbilde, uansett. Du vil aldri bli glemt Alex, stjerna 

Sender mine varmeste tanker til familien og alle! 

Anbefaler å lese dette: http://www.vg.no/sport/artikkel.php?artid=10057555

hits